Regio Assen

Taal voor Taal

Geef een kind taal in handen om te kunnen vertellen

Petra

Assen

Petra

Petra Nell

Agenda Assen

  • Cursus Baby- en kindergebaren 18 mei 2019 1 juni 2019

Nieuws

Het hart en het brein van Taal voor Taal bevindt zich in Assen. Daar komen al onze ideeën samen, vinden de brainstormsessies plaats, leren wij van en met elkaar. Hier delen wij onze kennis en ervaringen om de methode door te kunnen ontwikkelen. Want stil zitten zit niet in ons aard.

Daar waar de één zijn inspiratie haalt uit breinontwikkeling, daar leert de ander alles over natuurlijk ouderschap, opvoeden en leren leren. Weer een ander is gefascineerd door het spraakorgaan van jonge kinderen en dit alles wordt met elkaar in verbinding gezet.

Zo ontstaat een methode die gericht is op het stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen met als belangrijk middel de Baby- en kindergebaren.

en weetjes...

Founder van Taal voor Taal is Petra Nell. Vanuit het idee om krachten te bundelen werken we samen met partners. Alle partners zijn zelfstandig ondernemer en geven in hun eigen regio vorm aan de workshops en cursussen die zij geven.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op

Wat cursisten vertellen

Petra geeft naast de gebaren ook duidelijke informatie over communicatie en ontwikkeling. Mooi om in zo'n korte tijd je kindje nog beter te leren begrijpen.

Janna

moeder van een dochter (7 mnd)

Wij hebben een hele fijne basiscursus gevolgd bij Petra. Met duidelijke achtergrondinformatie en genoeg gebaren om een start mee te maken. We zijn helemaal enthousiast geraakt om babygebaren te gaan gebruiken!

Sanne

Gastouder

Zeer waardevolle cursus wat een mooie basis vormt voor het gebaren met je baby. De cursus geeft zowel theoretische achtergrond, maar ook vooral nuttige tools om (spelenderwijs) zelf de gebaren te leren en te kunnen onthouden. Erg leuk!

Kiki

moeder van een zoontje (7 mnd)

 Thijs kijkt naar de dingen die ik benoem met ondersteunend gebaar. Wat zijn de gebaren leuk! En wat een lichaamstaal überhaupt, super mooi om die ontwikkeling te zien!

Rosanne

moeder van Thijs (9 mnd)

Ik heb een privé cursus gevolgd bij Tamara. Ik raad elke ouder aan, de Baby- en kindergebaren te leren. Het is leuk en makkelijk om te doen. De gebaren zijn voor de hand liggend en makkelijk in te passen in de communicatie.

Afina

moeder van Bart (9 mnd)

Gratis introductie

Voor professionals maar ouders kunnen ook gerust meedoen 🙂

Wil jij met je kinderopvang een kleine kennismaking met Baby- en kindgebaren?

Ontvang in één week, iedere dag een filmpje van 1 minuut. In dit filmpje krijg je een gebaar en dit gebaar kan je gelijk toepassen op je groep.

Ervaar in 5 dagen hoe leuk en makkelijk het is om te communiceren met baby- en kindgebaren!

Ontdek wat de meerwaarde is voor jou en voor de kinderen in je groep als jij en de kinderen kunnen vertellen met gebaren!

Blijf op de hoogte

Vind jij de ontwikkeling van je kind ook zo boeiend? Wij blijven speuren naar informatie en leuke weetjes.

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan in.

Heb jij een item omtrent de ontwikkeling van jonge kinderen wat je graag onder de aandacht wilt brengen? Stuur dan ook een mail naar info@taalvoortaal.com

Blij met deze samenwerkingen. Zij maken het mogelijk dat wij kunnen doen wat wij graag doen.